Onze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering. Onze experten streven ernaar om jouw huid in topconditie te krijgen. Samen met de hoogwaardige producten van Dermalogica en al onze geavanceerde apparatuur kan elke huidaandoening, elke huidconditie doeltreffend behandeld worden. Bij een eerste behandeling starten we eerst met een intake gesprek en een deskundige huidanalyse zodat onze experten samen met u kunnen bepalen welke behandeling het best aansluit bij de noden van uw huid.

Basic

Light Skin Huidanalyse – 30 minuten

Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn.

*Gratis bij een “eerste” gelaatsbehandeling Pro Skin 60 of Expert (plus)

€ 39,00*

FaceFit

De ideale behandeling voor een snelle boost van de huid! Inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik en producten

€ 15,00**

ProSkin 30– 30 minuten

Een korte gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie die extra aandacht nodig heeft. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

€ 49,00

ProSkin 60– 60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen, epileren van de wenkbrauwen en indien gewenst wordt handapparatuur ingezet.

€ 79,00**

De volgende supplementen zijn mogelijk

PRO RELAX BACK Supplement

Rugmassage als afsluiter

+ € 20,00

PRO DIGITAL DETOX Supplement – (nieuw)

Ervaar de kracht van muziek en het Gravity Blanket tijdens de behandeling. Een echteaanrader als je even weg wil zijn van de dagelijkse stress, diepe relaxatie!

+ € 8,00

PRO EXPERT behandelingen

PRO Skin Expert– 70 minuten

Bij onze Expert behandeling wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige producten en apparatuur om je huid in topconditie te krijgen.

€ 99,00**

Pro Power Peel: Chemische Peeling

Micro Currant Spier Lift: Spierverstevigin

Radio Frequentie Behandeling: Collageen stimulerend

Led Therapie Behandeling: Anti-aging/ anti-acné/ anti-rood

 

PRO Skin Expert Plus – 60/ 70 minuten

Dit zijn exclusieve behandelingen met apparatuur en hoogwaardige producten voor het hoogste niveau van huidverbetering.

€ 119,00**

Micro Needling:  huidvernieuwend

Micro Needling:  Hydra-dermabrasie = Hydrateren/ Exfoliëren/ Glow

 

 

**Bij aankoop van € 99 aan producten van Dermalogica krijgt u ofwel € 10 korting bij een Pro Skin 60 (Expert) of kan u komen genieten van een FaceFit behandeling.

 

[/col]

 

**Bij aankoop van € 99 aan producten van Dermalogica krijgt u ofwel € 10 korting bij een Pro Skin 60 (Expert) of kan u komen genieten van een FaceFit behandeling.