Al onze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering. Dermalogica staat wereldwijd bekend om zijn professionele en doelgerichte aanpak. De producten bevatten geen schadelijke stoffen maar enkel efficiënte formules en actieve ingrediënten die leiden tot zichtbaar resultaat. Door hun uitgebreid gamma aan producten kan elke huidaandoening, elke huidconditie, doeltreffend behandeld worden. Bij elke behandeling wordt naar de conditie van de huid gekeken en wordt de verzorging volledig aangepast aan de behoeftes van de huid en de wensen van de klant. De verzorgingen zijn voor elke leeftijd en geslacht.

Basic

Light Skin Huidanalyse – 30 minuten

Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn. *Gratis bij aankoop van € 150 aan producten van Dermalogica.

€ 39,00 of gratis*

FaceFit

De ideale behandeling voor een snelle boost van de huid! Inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik en producten

*Gratis bij aankoop van € 99 aan producten van Dermalogica, of € 10 korting bij één van de PRO 60 behandelingen.

€ 15,00 of gratis*

ProSkin 30– 30 minuten

Een gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

€ 49,00

ProSkin 60– 60 minuten (meest genomen)

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen, epileren van de wenkbrauwen en indien gewenst wordt handapparatuur ingezet.

€ 79,00

De volgende supplementen zijn mogelijk

PRO EXPERT Supplement– (populair)

Huidverbetering op het hoogste niveau! De meest intensieve producten en/of apparatuurworden gebruikt zoals Pro Power Peel, Ionactive serums, BT-Nano Lift (microcurrant),Efficy (radiofrequentie),…

+ € 20,00

PRO RELAX BACK Supplement

Rugmassage als afsluiter

+ € 20,00

PRO DIGITAL DETOX Supplement – (nieuw)

Ervaar de kracht van muziek en het Gravity Blanket tijdens de behandeling. Een echteaanrader als je even weg wil zijn van de dagelijkse stress, diepe relaxatie!

+ € 8,00

PRO EXPERT behandelingen

PRO POWER PEEL – 30/60 minuten

Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acné aan.

€ 69,00/ € 99,00

BT NANO LIFT – 30/60 minuten

Lifting van het gelaat met de niet-invasieve Micro Currant behandeling

€ 69,00/ € 99,00

Kuur 6 beurten – (4x 30min, 2x 60min)

€ 406,00

EFFICY – 30/60 minuten

Met radioFresuentie kunnen we huidverslappuing doeltreffend en veilig behandelen. RF werkt van binnenuit, stimuleert de vezels en de fibroblasten.

€ 69,00/ € 99,00

Kuur 6 beurten – (4x 30min, 2x 60min)

€ 406,00