Met onze gelaatsbehandelingen streven we ernaar om jouw huid in topconditie te krijgen. Wij werken met de hoogwaardige Dermalogica producten alsook met top apparatuur. Onze Experten starten met een deskundige huidanalyse zodat we samen met u kunnen bepalen welke behandeling het best aansluit bij de noden van uw huid.

Basic

Light Skin Huidanalyse – 30 minuten

Een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn.

*Gratis bij een “eerste” gelaatsbehandeling Pro Skin 60 of Expert (plus)

€ 39,00*

ProSkin 30– 30 minuten

Een korte gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie die extra aandacht nodig heeft. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

€ 49,00

ProSkin 60– 60 minuten

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen, epileren van de wenkbrauwen en indien gewenst wordt handapparatuur ingezet.

€ 89,00

 

PRO Skin Expert Plus – 75 minuten

Huidverbetering op een zeer hoog niveau. Bij onze Expert behandeling wordt er gebruik gemaakt van apparatuur en hoogwaardige producten om je huid in topconditie te krijgen. Wij maken gebruik van volgende technieken:Dit zijn exclusieve behandelingen met apparatuur en hoogwaardige producten voor het hoogste niveau van huidverbetering.

[/col]

€ 119,00

 

Chemische Peelings – Micro Needling – Hydra-Glow – Hydro-Dermabrasie – Micro Currant Spier Lift – Radio Frequentie – Led Therapie _ Zuurstofbehandeling – …

 

De volgende supplementen zijn mogelijk

 

PRO RELAX BACK Supplement

Rugmassage als afsluiter

+ € 20,00

PRO EYE Treatment Supplement

Rugmassage als afsluiter

+ € 25,00

PRO DIGITAL DETOX Supplement

Ervaar de kracht van muziek en het Gravity Blanket tijdens de behandeling. Een echteaanrader als je even weg wil zijn van de dagelijkse stress, diepe relaxatie!

+ € 8,00

Jaarabonnementen

 

Pro Skin 60 I 10 + 2 gratis

€ 890,00

 

 

Pro Skin Expert I 10 + 2 gratis

€ 1190,00

Koopt u bij ons Dermalogica producten aan, dan spaart u automaisch voor korting op uw volgende Pro Skin 60 (Expert).