Microneedling is een populaire en veilige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Door kleine gaatjes in de huid te maken wordt de collageen en elastineproductie gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

Hoe werkt het

De Vivace biedt microneedling 2.0 met een geautomatiseerd systeem dat op elke diepte kan werken. Er wordt tevens warmte ingebracht door middel van RadioFrequentie voor huidverstrakking precies in de huidlaag waar jij dat graag wil.

Door gebruik te maken van fractionele radiofrequentie met micro-needling elektrodes kunnen verschillende behandelingen op een effectieve en resultaatgerichte manier worden aangeboden. Skin needling (ook wel Collageen Inductie Therapie / CIT genoemd) is een populaire en veilige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Door kleine gaatjes in de huid te maken worden de collageen en elastine productie gestimuleerd en zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen.

Waarom met Radiofrequentie ?

Eigenlijk is de combinatie erg logisch. RF wordt al vaak ingezet bij wondheling en huidregeneratie. Het effect van RF om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die de RF teweeg brengt helpt bij het samen trekken van het aanwezige collageen en de fybroblasten worden geactiveerd. Doordat de RF een niet-ionizerend elektromagnetisch veld genereert is er geen schade aan de huid. De combinatie van microneelding en RF is dus erg logisch omdat zijn op dezelfde behandelgebieden richten hetzelfde doel proberen te bereiken. Ook te gebruiken in combinatie met ander behandelingen.

Doordat er vrijwel geen schade aangericht wordt aan de huid, kan de behandeling uitstekend gecombineerd worden met andere behandeltechnieken.

Indicaties

De Vivace is uitstekend te gebruiken bij:
· Fijne lijntjes en rimpels
· Zonneschade
· Huidverstrakking
· Huidveroudering
· Grove poriën
· Acne
· Littekens
· Striemen
· Haarbehandelingen van de kruin